Skoči na glavni sadržaj

O nama

Dobrodošli u Nicro

Vaš partner za visokokvalitetnu procesnu opremu u farmaceutskoj industriji

Nicro je vodeća tvrtka u proizvodnji i inženjeringu procesne opreme za farmaceutsku industriju. S ponosom kombiniramo stručnost, inovacije i iskustvo kako bismo zadovoljili najzahtjevnije potrebe naših klijenata.

Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju najboljih rješenja koja jamče vrhunsku kvalitetu, sigurnost i usklađenost s najstrožim regulatornim standardima. Bez obzira trebate li kompletno rješenje inženjeringa ili individualnu komponentu opreme, Nicro je tu da vam pomogne ostvariti vaše ciljeve.

Kontaktirajte nas danas kako bismo zajedno stvorili inovativna rješenja koja će unaprijediti vaše poslovanje i podići ga na višu razinu.

 

45 +

Godina iskustva

1000 +

Instaliranih procesa

100 +

Zadovoljnih klijenata

55 +/-

Pro team članova

Što nudimo

Usluge koje nudimo svojim klijentima

Nicro svojim inovacijama i uslugama dodaje vrijednost klijentovom proizvodu u svrhu osvajanja i preuzimanja tržišta.
Poslovni partneri

Naziv projekta:

Naziv Korisnika: Nicro d.o.o., Marijana Čavića 9, Zagreb
Ukupna vrijednost projekta: 1.481.250,00 Kn
EU sufinanciranje: 770.250,00 kn
Razdoblje provedbe projekta: 27.08.2019. - 27.03.2021.
Kratki opis i svrha projekta: Svrha projekta je bila optimizirati poslovne procese, integrirati poslovne funkcije, učinkovitije organizirati tijek rada te poboljšati interakciju s klijentima i dobavljačima kako bi se poboljšao tržišni položaj Nicra te povećala konkurentnost i učinkovitost poslovanja. Nicro čini kvalitetan management i stručan kadar koji je zaslužan za kontinuirani rast poslovnih prilika i realiziranje istih. Radi održavanja konkurentnosti na tržištu bilo je potrebno uvođenje novih programskih paketa te same IT opreme.